Kotisivut

Kotisivut ovat tärkeä tiedotus- ja markkinointikanava ja saattavat olla asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen tai yhteisöön. Ei siis ole yhdentekevää miltä sivut näyttävät tai mitä ne pitävät sisällään. Kun yrityksellä on toimivat kotisivut, joiden sisältö vastaa kävijän tarpeita, on uusien asiakkaiden helppo ottaa yhteyttä.

Internet-sivustojen laajuus vaihtelee suuresti. On tapauskohtaista tehdäänkö sivuista yksinkertainen käyntikortti vai suurempi kokonaisuus. Perinteiset kotisivut kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi mikä yritys tai yhteisö on ja mitä palveluja tai tuotteita se tarjoaa. Tarpeen mukaan sivustolle voidaan asentaa esimerkiksi kuvagalleria, blogi tai kartta. Siihen voidaan liittää myös vaikkapa verkkokauppa.

Responsiiviset kotisivut

Toteutamme responsiivisia kotisivuja. Sivut siis toimivat täydellisesti niin kannettavilla kuin pöytäkoneillakin sekä mobiililaitteilla että tableteilla.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan Internet-sivujen suunnittelua ja toteutusta hakukoneita ajatellen. Tällöin parannetaan sivuston sijoitusta hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Näin saat lisää mahdollisia asiakkaita vierailemaan sivustollasi. Toteuttamamme sivut ovat hakukoneoptimoituja.

Sivuston päivitys

Sivuston päivityksen voitte joko jättää meidän huoleksemme tai huolehtia siitä itse. Mikäli sivustoa päivitetään tasaisin väliajoin, on helpoin ratkaisu tehdä se omatoimisesti helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän avulla. Voitte luoda tai poistaa kokonaisia sivuja tai lisätä niille tekstiä, kuvia ja muuta materiaalia. Päivittäminen tapahtuu nettiselaimen kautta, joten erillisiä ohjelmia ei tarvita.

Sivujen sisältöä muokkaat tavallisen tekstinkäsittelyohjelman tavoin eli päivitys onnistuu jokaiselta tietokoneen peruskäytön hallitsevalta henkilöltä. Tarjoamme asiakkaillemme tietysti myös koulutuksen ja konsultointituen. Harvoin päivitettävän sivuston muutokset voidaan tarvittaessa jättää meille. Muutokset voidaan lähettää vaikkapa sähköpostitse ja päivitys tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti.

Olemme toteuttaneet jo satoja kotisivuja. Osan niistä löydät työnäytteistä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin

kotisivut-kaikille-laitteille

Vietämme 10. juhlavuotta

Haluatko tietää lisää?

Soita numeroon 040 187 6637 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Google Partner

Google Partner
Olemme ansainneet toiminnallamme Google Partner-tunnuksen. Partner-tunnus osoittaa, että olemme toimintakykyinen, asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja noudatamme Googlen parhaita toimintatapoja.